Vd för SLAO lämnar efter sju år

ÖSTERSUND (JT) Efter sju år väljer SLAO:s (Svenska Skidanläggningars Organisation) vd Titti Rodling att lämna tjänsten kommande höst.

Publicerad

För oss på SLAO är det en stor förlust, men vi har både respekt och förståelse. Tittis insatser och betydelse för branschen och SLAO som organisation har varit på högsta nivå. Hon har lett arbetet genom pandemin och samtidigt hållit fokus på såväl vårt kortsiktiga som långsiktiga arbete,säger SLAO:s ordförande Mikael Santoft i ett pressmeddelande.

Titti Rodling kommenterar sin avgång med:
"Det har varit otroligt stimulerande att leda arbetet på SLAO och jag är stolt över de resultat som jag tillsammans med våra medarbetare och olika team åstadkommit. Inte minst gällde det under pandemin då vi har haft starkt ljus på oss. Det är en bra tid att lämna över nu när strategi 2027 är på plats, ekonomin är god och det utmanande pandemiarbetet avslutat. När jag tog mig an denna roll var det bland annat med målsättningen att göra ett par förflyttningar, att etablera ett modigt och branschanpassa klimatarbete, förnya strategi och organisation samt att synliggöra de viktiga Hemmabackarna för att få flera på snö".

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS