Jämtlands Tidning ska finnas i läsarnas brevlåda varje torsdag, men nu reagerar läsare över den många gånger bristande distribueringen av Postnord.
Jämtlands Tidning ska finnas i läsarnas brevlåda varje torsdag, men nu reagerar läsare över den många gånger bristande distribueringen av Postnord.

Läsare av Jämtlands Tidning rasar mot Postnord

Karin Axelsson har varit en trogen prenumerant av Jämtlands Tidning i flera år. Men nu känner hon sig tvingad att ge upp. – Det beror på Postnord. Ibland får jag tidningen på fredagen och ibland får jag den inte alls, säger hon.

Publicerad

“Ibland kommer tidningen inte alls” 

Karin Axelsson i Gällö har prenumererat på Jämtlands Tidning i över fyra år.

– Det är en bra tidning eftersom den inte bara belyser det som sker i Östersund, utan även andra delar av länet. Jag har varit väldigt nöjd, säger hon.

Däremot har det blivit sämre och sämre med leveransen av tidningen, som ska finnas i läsarnas brevlåda varje torsdag. Men Postnord har inte skött leveransen.

– Det är väldigt irriterande. Jag betalar för att få tidningen på torsdagen, men nu händer det att jag inte får tidningen alls. Ibland kommer den på fredagen men om den inte gör det heller, så kommer den inte alls, säger hon.

Hur länge har det varit så? 

– Det har funnits perioder när det har fungerat, men det har strulat för mycket på slutet. Jag känner flera som har samma problem, säger Karin Axelsson.

Har du försökt kontakta Postnord? 

– Det går inte. Du kommer bara till en växel och så får du ingen hjälp. Det känns som ett företag som är svåra att påverka.

E-tidningen är ett bra alternativ. Den kommer ut varje tisdag och torsdag.– Men just nu har jag bara en telefon och det är inte optimalt för att läsa en tidning. Dessutom är jag en person som uppskattar att sitta och bläddra i en papperstidning. Det står mycket intressant i Jämtlands Tidning. Det är därför det är så synd att det strular så mycket med leveransen.

Powered by Labrador CMS