En bortkastad resa till Östersund och Antikrist på Stadsbussarna

Jag har varit i stan. Jag har varit i stan och gått så fötterna ömmar. Jag hade planerat att åka buss och uträtta ärende på Jamtli och besöka en god vän i Torvalla . Gick dit, uträttade mitt ärende, men tyckte att det skulle bli aningen för drygt att gå tillbaka till centrum, så jag klev ombord på en stadsbuss.

Publicerad

Jag ville betala. Stopp. Jag uppmanades att göra någonting med något som heter app för att få åka. Va då? jag har aldrig sett en app, mycket mindre vara ägare till en sådan mojäng. Insisterade på att få betala. Nä. Jag uppmanades då att kliva av.

Kommentar, underkastar du dig inte är du utestängd. Jag ska alltså tvingas skaffa en app.

Det kanske inte dröjer så värst länge innan du måste ha en app, ett chip eller varför inte ett märke på högra handen eller i pannan. Kolla i Bibeln Uppenbarelseboken 13: 16 och framåt. Ringde ålderdomshemmet för att höra om jag kunde få besöka min jämnårige broder, 86 år även han.

Efter hänvisning, hit och dit fick jag besked att det kanske kunde ordnas efter klockan 14.

Jag förklarade att jag vid den tiden var på väg hem till Huså och bad att få komma strax efter tolv. Nej det gick absolut inte. Man hade regler att följa. Börje Forsberg i Huså

Powered by Labrador CMS