Det blir inget Yrantal i år heller. Däremot arrangerar Yran tio konserter under rubriken Parksommar i juli och augusti. Ovan Evert Ljusberg, Yrantalet 2019.
Det blir inget Yrantal i år heller. Däremot arrangerar Yran tio konserter under rubriken Parksommar i juli och augusti. Ovan Evert Ljusberg, Yrantalet 2019.

Yran ordnar Parksommar med tio konserter i badhusparken

ÖSTERSUND (JT) Storsjöyran meddelade på tisdagsförmiddagen att de arrangerar tio exklusiva spelningar under rubriken Parksommar, i Badhusparken, Östersund, under juli och augusti.

Publicerad Senast uppdaterad

– Vi är glada att kunna gå ut med detta idag. Redan innan vi ställde in årets Yra hade vi börjat titta på alternativa planer. Vi var start klara inför dagens besked från Folkhälsomyndigheten, säger Andréa Wiktorsson, VD på Storsjöyran.

Först ut i raden, den 16 juli, är Tomas Andersson Wij följd av Nisse Hellberg, Måns Zelmerlöw, Petra Marklund, Stefan Sundström, Anna Ternheim, Smith and Tell och Markus Krunegård är de artister som presenterades idag.

– Det här är en av de alternativa planer vi arbetat med sedan det stod klart att vi inte skulle kunna genomföra en vanlig festival, när regering och folkhälsomyndighet presenterade det nya publiktaket och vilka regler som ska gälla för att hindra smittspridning var vi väl förberedda, berättar Andréa.

Ni kommer att ordna tio konserter, men det är åtta namn hittills?

– Vi kommer att presentera ytterligare två artister innan den 14:de juni, säger Andréa Wiktorsson, VD på Storsjöyran.

Biljetterna till samtliga konserter släpps på förmiddagen den 14 juni.

Powered by Labrador CMS