Dundermarknaden skickade hela arrangörskommittén till prisutdelningen. “Det är en ära att vi blir invalda”, säger Karin Wöyer Amcoff (längst till höger i bild).

Fyra nya namn presenterades i Jämtland Pop Hall Of Fame

ÖSTERSUND (JT) En allkonstnär, ett kultförklarat punkband, en musikalisk poet och en festival. Kape, Skallarna, Christina Kjellsson och Dundermarknaden – dessa är nyinvalda i Jämtland Pop Hall Of Fame.

Publicerad

2018 skapades Jämtland Pop Hall Of Fame, detta i syfte att lyfta fram personer som har satt avtryck i den jämtländska populärkulturen på olika sätt. Tidigare invalda medlemmar är Annika Norlin, Tommy Andersson, Hoven Droven, Shit Kids, Berit & Bosse Svenningsson, Aeon, 220 Volt, Morgan Hall, Landstrom, Merit Hemmingsson, Kjell Höglund, Östersunds Bluesfestival, Sara Strömberg, Jannez, Ellen Sundberg, Captain Cook och Emma Härdelin.

På Yranfredagen var det dags att välja in fyra nya medlemmar. 40-årsjubilerande Dundermarknaden, som föra andra året i rad slog publikrekord, var en av de fyra.

– Vi vet att det går så himla bra, men vi är stolta att vi blir invalda givetvis, det är en ära, säger Karin Wöyer Amcoff, medlem i Dundermarknadskommittén.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS