Nicole Sabouné. Foto: Frida Vega Salomonsson
Nicole Sabouné. Foto: Frida Vega Salomonsson

Fyra nya artister till Åre Sessions

ÅRE (JT) Festivalaktiviteterna börjar komma igång sedan restriktionerna släppts och först ut är Åre Sessions, som nu kompletterar programmet med A36, Nicole Sabouné, Broder John och DJ Seinfeld.

Publicerad

Det är efter ett två år långt uppehåll som Åre Sessions nu ska arrangeras igen och det under perioden 28 april till 1 maj. Nya artister är A36, hiphop-musikern från Partille som i fjol låg etta på Svensktoppen med sin låt “Samma gamla vanliga”.

Nicole Sabouné som med sin indierock efter en spelning under fjolåret fick en recensent på nättidningen Hymn att utse henne till “något av det största som musik-Sverige har att erbjuda idag” med ett fullkomligt trollbindande scenspråk och att “sångstilen får henne att framstå än mer som ett övernaturligt väsen i mänsklig skepnad”.

Den tredje nya är hiphoparen Broder John som många säkert kommer ihåg från Storsjöyrans minifestival Re:Publik i september.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS