The Rockin´ Pots under framträdande i TV4:s Talang under fredagskvällen, solist Suzan Kemigisa. – Det var mycket filmande och soundcheckande under förmiddagen. Efter lunch sjöng kören Vi är vårt land som vår vän Tomas Ledin skrivit. Sen var vi klara med inspelningen och fick åka hem, berättar Jonas Hagström.

The Rockin´ Pots rörde juryn till tårar

ÖSTERSUND (JT) Kören The Rockin´ Pots från Östersund rörde Talangjuryn till tårar. Kören medverkade i TV4:s program Talang på bästa sändningstid på fredagskvällen. Stående ovationer från både publik och jurry.

Publicerad Senast uppdaterad

– Vilket fantastiskt fint mottagande av juryn och inte minst den jublande och rörda publiken, säger en lycklig Jonas Hagström på fredagskvällen.

Trots att kören fick fyra ja från juryn räckte det dock inte för att gå vidare till semifinal i Talang. Det är sällan hela juryn sitter med ögonen fyllda av tårar.

– Det spelade ingen roll att det inte var perfekt. Detta var något helt annat, uttryckte jurymedlemmen Bianca Ingrosso snörvlandes. Även programledaren Pär Lernström torkade tårarna.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS