Carolines xoloitzcuintle (mexikanska nakenhund) får inviga det nya undersökningsbordet på kliniken i Nälden. Foto VetZervice
Carolines xoloitzcuintle (mexikanska nakenhund) får inviga det nya undersökningsbordet på kliniken i Nälden. Foto VetZervice

VetZervice öppnar ny veterinärklinik i Nälden – satsar på hembesök

NÄLDEN (JT) Som ambulerande veterinär har Caroline Behm jobbat i fem år innan hon nu öppnar en liten klinik i Nälden för sällskapsdjur. En klinik som det finns behov av då det är ont om veterinärer i området.

Publicerad

Caroline är veterinären som uppväxt i Oviken och gick gymnasium i Småland för att sedan utbilda sig till veterinär i Danmark. Även om barndomsdrömmen då var uppfylld är Caroline alltid intresserad av att lära sig mer och har därför efter grundutbildningen gått flera vidareutbildningar.

– Just nu är det mycket tandkurser på häst jag håller på med. Det händer så mycket på den fronten så det gäller att hänga med. Det börjar i princip att bli lika avancerat som på människor. Förut drog man med raspen och sedan var det klart. Nu håller hästarna så mycket längre och då vill man hålla tänderna i schack.

Är du mest en hästveterinär eller en "allmänveterinär" så att säga?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS