Radio Krokom utökar med program och mast

Det är från bygdegården i Kaxås som Radio Krokom sänder live för nuvarande två dagar i veckan. Mia Nilsson är arkivpedagog och programledare för den nya serien från Arkivet i Östersund.

Publicerad

Krokombygdens kulturella radioförening som den heter, höll årsmöte i förra veckan i Smedjan, Krokom. Det skulle egentligen ha hållits i mars, men sköts upp på grund av pandemin. Efter flera år med enbart minus i budgeten, går föreningen nu med plus och nya medlemmar tillkommer. En sändare i Krokom kommer även att sättas upp i början 2021, med hjälp av bygdemedel. Den medför att Radio Krokom kommer att höras bättre i själva centralorten Krokom. Radiopratare sedan 16 år tillbaka är Kjell-Erik Jonasson. Varför är det så viktigt med en lokal radiokanal? – Idag får vi veta via alla medier när USA:s president skickat ett meddelande på Twitter men vad som händer i Rötviken, Västerkälen, Olden och så vidare får vi inte veta. Det är där vi som lokal radiokanal ska finnas och berätta det som händer. Vi ska vara en kanal nära dig, förklarar Kjell-Erik Jonasson.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS