Camille Dole och Marine Spreder har erbjudit såväl bakverk som mat i Änge, men snart är det slut.

Nu stänger fransmännen sitt café i Änge

ÄNGE (JT) Det franska paret Camille Dole och Marine Spreder har drivit caféet L’Oxalis i Änge. Men den 30 september stänger de för gott. Det blev sammanlagt 18 månader där för dem.
– Vi tackar alla våra kunder, säger paret.

Publicerad

När Jämtlands Tidning har kontakt med dem, befinner de sig för tillfället på semester. De förklarar att de planerar att på sikt kunna fortsätta erbjuda det franska köket, men de vet ännu inte riktigt på vilket sätt det kommer att ske. 

De kommer nu att utforska olika vägar med detta. Caféet på Centralvägen i Änge drevs först av Fjällkonditoriet. Camille Dole och Marine Spreder började arbeta där innan de själva tog över hela verksamheten där. 

De gav verksamheten namnet L’Oxalis, efter en ört. De har blandat såväl franska som svenska bakverk. De har bakat prinsesstårtor, kanelbullar, dammsugare och annat, och bland annat haft populära fikabufféer men även trerätters kvällsmenyer. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Digital 1 månad

65 kr

Köp nu

Digitalt 24 timmar

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS