Flitens lampa lyser på Smedjan i Krokom.

Barn slöjdar för fullt i Krokom

KROKOM (JT) I lokalen Smedjan i Krokom finns Slöjdklubben. Här träffas barn varannan onsdag och får plocka fram fantasin för att göra alster i tyg och trä.

Publicerad Senast uppdaterad

Flitens lampa lyser denna kväll i lokalen Smedjan som ligger i Krokom. Här arrangerar de tre föreningarna: Krokoms byförening, Rädda barnen och Rödöns hembygdsförening, slöjdklubb varannan onsdag i höst. Slöjdklubbar finns på flera ställen i länet.

Genom hemslöjdskonsulenterna i Jämtland, arrangerar vi tre föreningar slöjdklubben i Krokom. Hemslöjdskonsulenterna meddelade att de skulle starta en kurs för ledare av slöjdklubben och vi tyckte att det var kul att ha en sådan i Krokom. Det är trevlig och roligt att se hur barnen trivs och jag tycker man ska göra något för barnen, säger Birgitta Svanholm, som är en av eldsjälarna bakom denna klubb.

Hon tycker att det är bra att man kan träffas över generationsgränserna. Kvällens träff är den tredje sedan starten i höst. Barnen som är med går i fjärde och femte klassKvarnbacksskolan i Krokom. Ikväll är det halloween som är kvällens tema och deltagarna får själva med hjälp av fantasin och kursledare göra saker till den stundande högtiden.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS