Kape Yeel släpper sitt debutalbum.

Kape Yeel debuterar

JÄMTLAND (JT) Bandet har släppt musik sedan 2020. De har turnerat runt om i Sverige och uppmärksammats av popkulturprofilen Fredrik Strage för sin musik. Nu har debutalbumet “Everything all the Time” släppts.

Publicerad

– Vi har jobbat på albumet i drygt ett år, bestämde oss nån gång förra hösten för att försöka ge oss på ett fullängdsalbum, och började göra massa massa demos. Typ tio procent blev färdiga låtar och hamnade på skivan, säger Kape Yeel till JT.

Kape Yeel är bröderna Theo Malmsten, Kevin Stålberg och Linus Malmsten från Bjärme. Att bandet kommer från samma by som Ellen Sundberg märks inte alls i musiken som är glitchig, maximalistisk och väldigt tidstypisk för år 2024. 

– Många av låtarna vi jobbat på inför albumet har vi gillat men dom har inte riktigt passat in så vi har fått hålla på dom, en annan utmaning är att vi varit utspridda i 3 städer under stora delar av produktionen, hade underlättat att kunna sitta tillsammans mer och ta gemensamma beslut i samma rum. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS