Tobbe Ryman och Joanna Gustafsson leder temadagarna om en hållbar besöksnäring.

Fossila föroreningar dödar människor

ÖSTERSUND (JT) Varje år dödas tio miljoner människor på jorden till följd av fossila föroreningar. Läget är dystert på planeten menar forskaren och föreläsaren Erik Huss.

Publicerad

På fredagen arrangerade Destination Östersund tillsammans med konsultföretaget Peak 63 en branschdag på Jamtli där besökare från politiken, näringslivet och industrin möttes för att bland annat lyssna på Erik Huss som ägnat ett helt yrkesliv kring miljöforskning, journalistik, äventyr, marknadskommunikation och ledarskap. Huss som driver företag har som affärsidé att hjälpa näringslivet och offentligheten att utveckla hållbara affärsmodeller.

Tobbe Ryman och Joanna Gustafsson vid Destination Östersund, berättar att fram till och med söndag pågår aktiviteter i syfte att lyfta frågan om hur man skapar en hållbar utveckling kring besöksnäringen Östersund men också i länet.

–Vi har naturen runt hörnet och vi vill sätta friluftslivet i Östersund på kartan där vi har både utbildning och industri som kan bidra till en positiv utveckling, säger Tobbe Ryman.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS