Duett mellan stjärnor
Duett mellan stjärnor

Jacke Sjödin gjorde succé i Silsjönäs

Publicerad

– En märklig nisch jag har, tyckte Jacke, men det är väldigt roligt när folk går man ur huse för att skratta ihop. Det är meningen med livet! Silsjönäs ligger mig varmt om hjärtat, säger Jacke Sjödin, som annars brukar vara ledig på somrarna.

Han kunde inte motstå inbjudan från bygdegården med ett litet arv att förvalta efter sin pappa Nicke som var den första som gästade bygdegårdens författarkaféer för mer än 20 år sedan. Nu hamnar också sonen Jacke på bygdegårdens ”Hall of Fame” eller kanske bättre med ”Wall of Fame” tillsammans med bilder av andra författande storheter och musikanter som besökt Silsjönäs. Arrangörerna var något oroliga för att platserna inte skulle räcka till när det blev kö för att komma undan regnet den där onsdagskvällen när åskan dundrade som värst. Men med gott humör och väntande i bilarna så fick alla plats.

Fyndigt upplagt med live och video på en stor duk kunde Jacke stämma upp i både stämsång med sin egen kör och i duett med Helen Sjöholm med underfundigt ordtrolleri kring coronan.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS