– Det var mycket filmande och soundcheckande under förmiddagen. Efter lunch sjöng kören Vi är vårt land som vår vän Tomas Ledin skrivit. Sen var vi klara med inspelningen och fick åka hem, berättar Jonas Hagström.

The Rockin´ Pots syns på TV4 i kväll

ÖSTERSUND (JT) Kören The Rockin´ Pots från Östersund intar TV4 på fredag kväll. Kören medverkar då i TV4:s program Talang på bästa sändningstid.

Publicerad

– Vi var i Stockholm en helg i oktober för att spela in sista kvalprogrammet i Talang. Vi letar aktivt efter olika anledningar för att kunna göra spännande grejer tillsammans. Det är toppen för oss att åka buss, bo ihop en helg, umgås och inte minst att få se en stor tv-produktion från insidan. Detta är något som svetsar samman samtidigt som vi nätverkar åt alla håll, säger Jonas Hagström som tillsammans med sin fru Rosmari Hagström startat och driver integrationskören med 50 medlemmar från tretton olika länder.

Jonas är helt lyrisk över inspelningshelgen i Stockholm.

– Några av körmedlemmarna sa att detta var det sammanhang som de känt sig mest inkluderade i någonsin i Sverige. När jag efteråt ser hur olika personer blivit vänner, i och med att de sjunger i kören, blir jag lycklig på riktigt, säger Jonas med värme i rösten.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS