Infrastrukturminister Tomas Eneroth, landshövding Marita Ljung samt Krokoms kommunalråd Karin Jonsson.

”Stockholmarna klagar också på sina vägar”, säger infrastrukturministern - Krokoms kommunalråd upprörd

KROKOM (JT) Nej, det ser inte ljust ut när det handlar om möjligheterna till fler förbättringar av vägarna i Jämtland. För någon förändring av den nuvarande fördelningsmodellen av anslaget är det i alla fall inte tal om. Det var tydligt när infrastrukturministern Tomas Eneroth (S) var på blixtvisit i Krokom på onsdagen. Och han gav Elise Ryder Wikén (M), ordförande i Regionala utvecklingsnämnden, en känga.

Publicerad

Under dagen hade ministern bland annat passat på att besöka Kvinnojouren i Östersund. Han invigde också en av de laddstationer för elbilar som ingår i projektet Ladda i Mittstråket. Jämtkrafts sprillans nya laddstation med tre stolpar finns nu på pendlarparkeringen vid järnvägsstationen i Krokom.

Josef Åstrand, mark- och gatutekniker på kommunen, förklarade att stolparna är för pendlarladdning, inte snabbladdning. Invigningen av laddstationen skedde tillsammans med nya landshövdingen Marita Ljung, hennes första invigning för övrigt, och Krokoms kommunalråd Karin Jonsson ( C).

Jämtlands Tidning fick sig en pratstund med den smålandsbördige ministern. Tomas, nu inviger du en ny, fin laddstation i Krokom, men bilarna måste ju rulla på någonting. Vägarna i Jämtland är ju erkänt dåliga, vad säger du om dem?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS