Dennis köpte konkurrerande hotell – nu vill han satsa större

HOTING (JT) Dennis Jonsson ägde ett hotell i Hoting och var rädd att bli utkonkurrerad – därför köpte han det andra. Nu funderar han på att sälja det hotellet. – Jag skulle vilja ha ett större hotell, säger han.

Publicerad

Dennis Jonsson är entreprenör och driver flera olika projekt i Hoting. Han ägde tidigare ett hotell/vandrarhem i Hoting när det fanns två sådana verksamheter på byn. För ungefär fyra år sedan tog han över dåvarande Hotell Raivi, som var till salu efter att ha använts som asylboende.

– När asylboendet lades ner såg jag en jäkla möjlighet. Jag tänkte att antingen köper en annan person det hotellet och renoverar upp det. Då kommer mest troligt mitt hotell/vandrarhem gå dåligt och jag kanske måste lägga ner det. Jag var rädd för att få konkurrens så då tänkte jag att det är bäst att jag köper det och tar bort mitt, och så blir det bara ett hotell på byn, säger Dennis Jonsson.

Hotellet var i behov av renovering efter tiden som asylboende. Dennis och hans personal började med att renovera upp halva hotellet, men tog senare även tag i den andra halvan eftersom beläggningen var så pass bra. För ungefär ett år sedan var hela hotellet renoverat.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS