Hotagsbo kräver ursäkt från kommunalrådet Karin Jonsson

Den demokratiska tågordningen vad gäller Krokoms kommuns policy om medborgardialoger är satt ur spel igen av kommunalrådet Karin Jonsson (C ) i denna vecka. Så här får det inte gå till!

Hotagsbygdens medborgare nekas delta i planerat dialogmöte 13 september. Trots löften var man inte ens inbjuden. Kommunalrådet Karin Jonsson hade endast skickat inbjudan till representanten för Rötvikens byalag Elin Clemensson. Elin skulle vidarebefordra den till föräldragruppen i Rötviken. Här behöver tydligtvis inte Krokoms kommun kroka arm med bygdens alla föreningar, företag och medborgare som man så inkluderande formulerat sig till motsvarande skolmöten söderut i Nälden (se Krokoms hemsida, kommande möten).

Redan innan sommaren var vi lovade medborgardialog i mitten av augusti. Vid fortsatt tystnad togs kontakt med kommunalrådet Karin Jonsson 3 september. och vid påpekande gavs svaret: ”Hon kom då precis på att naturligtvis bör fler inbjudas”.

Idag, 8 september, får vi besked att medborgardialogen är framflyttad till 12 oktober på grund av tidigare dålig framförhållning. Alltid något! Vi förväntar oss förutom ursäkt från kommunalrådet Karin Jonsson och att inbjudan nu sänds ut i tid och omfattar alla Hotagenbor. Vi har alla intresse av information om gjord utredning av skolfrågan.

Få tillgång till exklusivt material på Jamtlandstidning.se

Tack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Vi har bytt leverantör.

Därför ber vi dig som redan är prenumerant att logga in på nytt genom att välja Glömt lösenord och följa anvisningarna.

Sedan kan du fortsätta att läsa som vanligt.

Behöver du hjälp att logga in? Har du frågor? Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

063-145832

[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 4 mån

99 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Digital 12 mån

500 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Papper + Digital 12 mån

800 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

50 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Papper + Digital 1 mån

80 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS