Håkan Eliasson och Åsa Sved hjälpte till med kolbullestekningen.

Många besökare på marknad i Hede

HEDE (JT) På fredagen var det dags igen för marknad på Hede hembygdsgård. Det var knallar som samsades med loppisstånd, kolbulleförsäljning och caféverksamhet. Vädret var toppen och många besökare trivdes och gjorde fynd.

Publicerad

Rebecka Sved arrenderar caféet tillsammans med Frida Modin under sommaren. Det är första sommaren hon gör det, annars arbetar hon som lärare, hon ska börja i Vemdalen till hösten. De öppnade caféet första juni i år och nu ska det vara öppet till 23:e Augusti.

–Vi erbjuder fika och lättare luncher, nu har vi dessutom ett tillfälligt alkoholtillstånd. Vi försöker ha roliga evenemang på helgerna, som musikkvällar, grillkväll och tacobuffé. Vi har en vision att det ska vara levande, och det ska passa olika målgrupper, till exempel har vi en dag som är riktad till barn, sade Rebecka.

Christer Hansson är med i hembygdsföreningens styrelse, och är en ideell kraft. Han visade Per Albin-fjöset som blev färdigt förra året.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS