Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på Ica Kvantum.
Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på Ica Kvantum.

Tips till V64 på Östersundstravet torsdag 19 augusti

Östersundstravet bjuder på en fin omgång både sportsligt och spelmässigt den här torsdagen. Mycket glädjande att se många norska hästar i loppen vilket ger en extra krydda till omgången. Jag har två spikförslag med dokumenterad toppform och här följer mina tankar kring omgången och även ett spelförslag på V64.

V64-1

Ett öppet montélopp för kallblod inleder. Jag tar fem hästar på kupongen och då bör vi sitta bra med. 8 Pave Faks gör debut under sadel ikväll vilket känns spännande. Det här är en högkapabel häst som är van att möta de allra bästa kallbloden i sulkylopp. Hoppas han tänder till lite extra av att det blir travridning denna gång och han får tipset av mig. 7 B.W.Sture blir mest troligt favorit vilket är motiverat. Han har visat sig trivas riktigt bra under sadel och ridande Jonathan Carre har vunnit flera lopp med hästen och känner honom väl. Ett givet första motbud till min tipsetta. 5 Bonaldo trivs även han riktigt bra i montédisciplinen. Han besegrade B.W.Sture i våras och han tas på största allvar här. Det skulle kunna bli en bejublad hemmaseger om formen är på topp hos Anders Hafstads häst. Norska duon 4 Helle Spik och 6 Tomeld Ö.K. har jag inte riktigt koll på hur deras dagsstatus är. Men det är två väldigt fina hästar som även de trivs bra i monté.

V64-2

Få tillgång till exklusivt material på Jamtlandstidning.se

Tack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Vi har bytt leverantör.

Därför ber vi dig som redan är prenumerant att logga in på nytt genom att välja Glömt lösenord och följa anvisningarna.

Sedan kan du fortsätta att läsa som vanligt.

Behöver du hjälp att logga in? Har du frågor? Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

063-145832

[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 7 dagar
*Testkampanj*

1 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Digital 12 mån

500 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Papper + Digital 12 mån

800 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

50 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Papper + Digital 1 mån

80 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS