Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på Ica Kvantum.

Tips till V64 på Östersundstravet torsdag 19 augusti

Östersundstravet bjuder på en fin omgång både sportsligt och spelmässigt den här torsdagen. Mycket glädjande att se många norska hästar i loppen vilket ger en extra krydda till omgången. Jag har två spikförslag med dokumenterad toppform och här följer mina tankar kring omgången och även ett spelförslag på V64.

V64-1

Ett öppet montélopp för kallblod inleder. Jag tar fem hästar på kupongen och då bör vi sitta bra med. 8 Pave Faks gör debut under sadel ikväll vilket känns spännande. Det här är en högkapabel häst som är van att möta de allra bästa kallbloden i sulkylopp. Hoppas han tänder till lite extra av att det blir travridning denna gång och han får tipset av mig. 7 B.W.Sture blir mest troligt favorit vilket är motiverat. Han har visat sig trivas riktigt bra under sadel och ridande Jonathan Carre har vunnit flera lopp med hästen och känner honom väl. Ett givet första motbud till min tipsetta. 5 Bonaldo trivs även han riktigt bra i montédisciplinen. Han besegrade B.W.Sture i våras och han tas på största allvar här. Det skulle kunna bli en bejublad hemmaseger om formen är på topp hos Anders Hafstads häst. Norska duon 4 Helle Spik och 6 Tomeld Ö.K. har jag inte riktigt koll på hur deras dagsstatus är. Men det är två väldigt fina hästar som även de trivs bra i monté.

V64-2

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS