Anna Karin Lundmark är ordförande Åre Ridklubb, en ideell förening som bedriver ridsport. Hon och övriga medlemmar har lagt ner ett digert arbete på att få till en finansiering till en ridhall. ”Vi är så nöjda och tacksamma över att det nu äntligen blir en ridhall i Åre,” säger hon.

Snart invigs nya ridhuset i Åre

ÅRE (JT) I månadsskiftet oktober-november invigs nya ridhuset i Åre, det första på orten. Just nu pågår byggnationen av ridhallen som beräknas kosta 7,5 miljoner kronor.

Publicerad

Snart slipper ryttarna i Åre vara hänvisade till ridning utomhus i snö, blåst och kyla. I slutet av oktober räknar Åre Ridklubb att deras nya inomhushall för ridning ska invigas.

– I många år har vi varit hänvisade till att rida utomhus under årets alla årstider. Barn och personal och frusit mycket här. Det är därför efterlängtat att vi nu kan vara inomhus när vi tränar och lär oss rida, säger Anna Karin Lundmark som är ordförande i Åre Ridklubb.

Föreningen har funnits i över 15 år och drivs ideellt. Över tiden har den vuxit i antal medlemmar och idag är man drygt 170 aktiva ryttare som rider regelbundet. Några tränar och tävlar på nationell nivå.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS