Bergs kommun anser att det här är bästa stället i Klövsjö att bygga förskola. Trots den omedelbara närheten av mycket trafikerad genomfartsled.
Bergs kommun anser att det här är bästa stället i Klövsjö att bygga förskola. Trots den omedelbara närheten av mycket trafikerad genomfartsled.

Osäker byggstart av förskola i Klövsjö: "Man känner sig maktlös"

KLÖVSJÖ(JT) Turerna kring den planerade förskolan går vidare. Mycket talar för att det blir ett nytt överklagande. – Som jag sagt tidigare, gör om och gör rätt, säger Mats Bredesen.

Publicerad

Det var han som överklagade beslutet om att bygga en ny förskola i Klövsjö. Nyligen kom beskedet att Mark-och miljödomstolen avslagit hans överklagande att placera byns nya förskola på hans grannfastighet. Bergs kommuns beslut att ge klartecken för bygget står således fast.

Först och främst, en förskola i Klövsjö behövs, men det är placeringen och hur planeringen ägt rum som jag vänder mig emot, säger Mats Bredesen. Där är han överens med de flesta i byn. Men genom sitt överklagande har han hastigt och mindre lustigt blivit en Tjalle Tvärvigg för en del bybor. En som plötsligt vill hindra utvecklingen i Klövsjö.

Totalt fel, jag vill som alla andra att byn ska utvecklas, säger Mats Bredesen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS