-Det här är absolut den bästa arbetsplats jag varit på, härliga arbetskompisar och fina lokaler, sa Gisela Thomasdotter. Foto: Håkan Persson
-Det här är absolut den bästa arbetsplats jag varit på, härliga arbetskompisar och fina lokaler, sa Gisela Thomasdotter. Foto: Håkan Persson

Givande besök för landshövdingen i Härjedalen

HEDE (JT) Landshövding Marita Ljung åkte till ett soligt Härjedalen på sitt första kommunbesök. —Häftigt att se tillverkande företag som utvecklas och tror på tillväxt i vår region.

Publicerad

Vid sitt besök på Steelex AB i Hede blev det en rejäl rundvandring och en sittning gällande fördelar och nackdelar att driva företag i länet. Steelex är ett företag ursprunget ur den gamla ”Hedeandan” och har under åren sysselsätt många personer.

Tillverkning av avancerade rostfria produkter är den huvudsakliga produktionen. Och enligt ägaren Tomas Melin ser de ljust på framtiden. Orderstocken är full framöver och kunder finns över hela världen.

— Bland kunderna finns bland annat SAAB, Peab, och Alfa Laval, sa Tomas Melin. Han poängterar att en av fördelarna att driva ett företag i glesbygd är personalen. En trogen personal som gillar sin arbetsplats i allmänhet och bo i Hede i synnerhet. Frihet och lugnet samt naturen betyder mycket.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS