En glad Rasmus Bent tog emot utmärkelsen “Årets Turismföretagare” för projektet "Musikkväll på Kalfjäll".

Musikkväll på kalfjället – årets turismföretagare

TÄNNDALEN (JT) För fjärde året i rad anordnade Jämtland Härjedalen Turism den populära Turismdagen, ett evenemang som lyfter besöksnäringens betydelse för regionen. Årets upplaga ägde rum på Storlien Högfjällshotell. Utmärkelsen gick till evenemangen “Musikkväll på kalfjäll”.

Publicerad

Musikkväll på kalfjäll har sedan starten år 2021 dragit mängder av besökare till fjälltoppen i Tänndalen. Artister som Carola, Mauro Scocco, bröderna Norén och Melissa Horn har uppträtt där under de senaste. Priset togs emot av representanten Rasmus Bent och innebar ett forskningsbidrag från Etour samt stöd från Jämtland Härjedalen Turism för vidare kompetensutveckling. 

De fick även ett diplom som lär sättas upp synligt för besökare under nästa säsong. Musikkväll på kalfjäll blir dessutom länets bidrag till den nationella utmärkelsen “Stora Turismpriset” för nästa år. 

Årets upplaga av “Turismdagen”, som evenemanget där priset delas ut heter, hölls på Högfjällshotellet i Storlien. Årets turismföretagare var det mest prestigefyllda priset som delades ut, men inte det enda. Sedan förra året delas även priserna JH Turisms Hederspris och Årets eldsjäl inom turismen ut. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS