Hasans restaurang är den enda som finns kvar i i centrala Hammarstrand. Foto: Arkivbild

Vändningen: Hasans restaurang i Hammarstrand blir kvar

HAMMARSTRAND (JT) Hasan Tosun stod utan restauranglokal inför vintern. Nu kommer vändningen. – Som det ser ut kommer jag att köpa huset där jag har verksamheten, säger han

Publicerad

Hasan Tosun har bott i Ragunda i över 30 år och drivit restaurangverksamhet stora delar av tiden. Restaurang Kaffestugan som det här handlar om har han drivit i 13 år. Men i september kunde JT berätta att fastighetens ägare själv ville flytta in. 

Hasan behövde söka ny lokal och såg ut att ha klart med ettalternativ. Den fastigheten (tidigare Jensens klädaffär) har ägarna dock ännu inte ställt i ordning. 

“Vi är väldigt hårt drabbade. Om vi inte hade lämnat in uppsägningen av vår tidigare lokal, då hade det inte varit några problem. Då hade vi väntat tills allt var klart i gamla Jensensbutiken. Men nu vill inte vår nuvarande hyresvärd förlänga utan vi ska vara ute den 12 november då han vill ha sin lokal tillbaka. Ja, vad gör man..”, sa Hasan Tosun då. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS