Fikastopp för Anders Hallén och Haldo.

Nära nytt insamlingsrekord till Världens Barn

HAMMARSTRAND (JT) Ragunda går mot nytt insamlingsrekord till Världens barn – igen.                                           – Bäst i länet har vi varit sju gånger tror jag och det vill vi gärna vara i år, säger Åsa Nilsson, en av arrangörerna.

Publicerad

Det var hela 224 personer – stora som små – som gick runt någon av de snitslade banorna på 5 eller 1 kilometer den gångna helgen. Detta för att samla in pengar till Världens barn. Fika fanns utefter vägen fram till församlingsgården som var start och mål. Vad slutsumman för året blir är inte klart ännu. Det vet vi först när både swish och slutbuden på exempelvis de fyra vedlassen blir klara. 

För närvarande ligger vedlassen på runt 8000 kronor vilket skulle ge cirka 32 000 kronor, ett gruslass gav 5000 kronor. Företagarna i Ragunda är också givmilda. Fån deras håll kommer 78 400 kronor, betalat efter deltagarantalet. Åsa Nilsson är en av alla arrangörer i Ragunda. 

Det ser ut att gå mot rekord?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS