HALLEN

"Det är kul att bli nominerad, bara det vittnar om att man gjort något rätt. Kul att det var flera i Åre som röstade fram oss", säger Erik Dernmar Icahandlare i Hallen.

Guldstjärnan till Karl Ors bua
i Hallen

HALLEN (JT) I onsdags delades Guldstjärnan ut till två företag i länet. Till Årets serviceföretag utsågs Karl Ors bua i Hallen som drivs av Erik och Erika Dernmar och årets serviceperson är Frida Slånstam som driver Fridas Kök i Östersund.

Publicerad Senast uppdaterad

Vi jobbar mycket med service och att hjälpa kunden så mycket som möjligt, ur den vinkeln är det ett trevligt pris att erhålla, säger en lycklig Erik Dernmar och fortsätter. Det är viktigt att man ser kunden och överträffar den förväntade servicegraden, och allt börjar med ett hej när kund kommer till oss.

Med motiveringen "För fantastisk service, trevlig personal och förmågan att leva upp till valspråket Det löser vi!" delade landshövding Marita Ljung ut utmärkelsen via nätet.

Det är kul att bli nominerad, bara det vittnar om att man gjort något rätt. Kul att det var flera i Åre som röstade fram oss, säger Erik.

Hur jobbar ni vidare, vad kan ni utveckla?

Vi fortsätter i samma anda, att peppa personalen det är de som möter kunden på ett härligt sätt. Ingenting är omöjligt. Även om man själv har en sämre dag är man ändå god och glad, säger Erik.

Hur gick utdelningen till?

Via nätet vi fick veta vilka som var i final och sedan avslöjades vilka som var årets serviceföretag och serviceperson.

Vad var din första reaktion?

– Lite överraskad blev jag men man hoppas alltid. Det var roligt att vara med och vinsten blev grädde på moset.

Vad har ni på gång i butiken?

– Vi har nyligen bytt kyl, frys och maskinrum. Vi jobbar med en hel del lokala produkter och även mer ekologiskt i sortimentet, berättar Erik Dernmar som tillsammans med sin fru Erika driver Karl Ors Bua i Hallen. Till Årets serviceperson utsågs Frida Slånstam som driver Fridas Kök i Östersund med motiveringen "För sin värme, förmåga att göra skillnad för många och kraft att bidra till ett gott samhälle." Guldstjärnan är Jämtlandskommunernas årliga utmärkelse som delas ut till en person och ett företag eller arbetsplats som på ett särskilt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande.

Powered by Labrador CMS