Hallå där…

Maja Olsson som driver Majas Skafferi i Undersåker.

Publicerad

December är förstås högsäsong för er i bageribranschen, hur såg det ut i år? 

– Det var väldigt mycket under december månad, och samtidigt väldigt roligt. Det blev en hel del vaken tid på natten men det var det värt. Man kan säga att vi tredubblade vår produktion i december jämfört med en vanlig månad, men ändå räckte det inte till. Vi bakar i källaren på ICA Strandbergs i Undersåker och har en stor monter i butiken, sen levererar vi också till restauranger, hotell och guideföretag. Tiden går så fort, vi har hållit på i fem år. Det som är häftigt att se är att även fast råvarupriserna gått upp har vi ändå lyckats fortsätta att köra på. Det finns fortfarande en stor efterfrågan och det är fantastiskt under högsäsong när det kommit tillresande, men vi har också en stabil kundkrets i Undersåker året om. Det är superlyxigt. 

Vad är det som är så speciellt med era bullar och bröd? 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Digital 1 månad

65 kr

Köp nu

Digitalt 24 timmar

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS