Foto: Karin Sundemo
Hallå där…
Maja Olsson som driver Majas Skafferi i Undersåker.
December är förstås högsäsong för er i bageribranschen, hur såg det ut i år?
– Det var väldigt mycket under december månad, och samtidigt väldigt roligt. Det blev en hel del vaken tid på natten men det var det värt. Man kan säga att vi tredubblade vår produktion i december jämfört med en vanlig månad, men ändå räckte det inte till. Vi bakar i källaren på ICA Strandbergs i Undersåker och har en stor monter i butiken, sen levererar vi också till restauranger, hotell och guideföretag. Tiden går så fort, vi har hållit på i fem år. Det som är häftigt att se är att även fast råvarupriserna gått upp har vi ändå lyckats fortsätta att köra på. Det finns fortfarande en stor efterfrågan och det är fantastiskt under högsäsong när det kommit tillresande, men vi har också en stabil kundkrets i Undersåker året om. Det är superlyxigt.
Vad är det som är så speciellt med era bullar och bröd?
Digitalt 24 timmar
15 kr
Köp nu