Det blågula bandet klipptes av en kvartett bestående av Landshövding, Marita Ljung, koncernvd Fredrik Meuller, Daniel Eriksson produktchef och Anders Manfred platschef på Nord-Locks fabrik i Halabacken, Mattmar.

Nord-Lock nyinvigde i Mattmar – en mångmiljoninvestering

HALABACKEN (JT) På tisdagseftermiddagen nyinvigdes Nord-Locks rejält utbyggda lokaler i Halabacken, Mattmar. Ett drygt hundratal personer var församlade i snögloppet vid den nya huvudentrén till mångmiljoninvesteringen.

Publicerad Senast uppdaterad

– Min företrädare var med och tog det första spadtaget här 2019. Det är glädjande att vara med när de nya lokalerna invigs. Det är så viktigt att industrin får leva och utvecklas i vårt län, sa Marita Ljung, Landshövding i Jämtlands län innan hon klippte bandet.

Lokalerna i Halabacken, Mattmar har expanderat med hela 64 procent, i yta från 5300 till 8700 kvadratmeter. Det är både fabriken och kontorsdelen som utökats.

– Vår förhoppning är att vi ska kunna producera åtskilligt mycket mer i våra nya fina lokaler här i Halabacken. Vi har investerat rejält i lokalerna men krutet är lagt på att förbättra de tekniska förutsättningarna i produktionen, säger Fredrik Meuller, koncernvd för Nord-Lock Group.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS