Mörsil skola pekas ut av flera föräldrar som en skola där det finns problem med så grov mobbning att föräldrar tar barn ur skolan eller hela familjen flyttar från kommunen.
Mörsil skola pekas ut av flera föräldrar som en skola där det finns problem med så grov mobbning att föräldrar tar barn ur skolan eller hela familjen flyttar från kommunen.

Jakob är inte ensam - fler föräldrar berättar

MÖRSIL (JT) När andra föräldrar har hört om Jakobs styrka att berätta om missförhållandena på Mörsil skola har även de hört av sig till Jämtlands Tidning för att berätta om deras erfarenhet. Gemensamt i allas berättelse är oviljan från skolans ledning att hjälpa de barn som inte mår bra.

Publicerad

JT har valt att respektera föräldrarnas val att vara anonyma, men här kommer tre familjers berättelser där vi gett mammorna fiktiva namn.

Evas barn har inte blivit mobbad men är enligt mamman högkänslig. Problemet började direkt och pågick fram till sjätte klass.

– Högstadiet är en helt annan sak än låg- och mellanstadiet. Det är som två skilda världar. I högstadiet blev det skillnad. Jag är så tacksam för det för jag orkade inte kämpa längre. Man orkar inte hur länge som helst.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS