”Det finns inga skäl att tjuvspela på våra fantastiska banor i Jämtland/Härjedalen”, säger Joakim Åberg vid Norderöns GK.

Golfklubbar samverkar – tjuvspel stort problem

SANDNÄSET (JT) Folk som spelar golf utan att betala avgift har blivit ett växande problem och nu skärper golfklubbarna runt Östersund kontrollen.

Publicerad Senast uppdaterad

 Det finns elva golfklubbar i länet. Fyra av dem, Storsjöbygdens GK, Norderöns GK, Frösö GK och Sandnäset GK finns runt Östersund och samtliga av dem noterar det gemensamma problemet; Spelare, både ungdomar och vuxna, smiter ofta ut på banorna för att tjuvspela, det vill säga inte betala det som kallas för Greenfee avgift och som varierar beroende vilken typ medlemskap du har.

Gemensamt för klubbarna är att den medlem som betalar full medlems och spelrättsavgift, då ingår greenfee/avgiften i det vilket gör att efter att ha bokat och fått tid för spel, så är det bara att gå ut på banan och spela. 

Kommer du från en annan klubb än den du ska spela på får du betala en avgift som kan pendla mellan 200-600 kronor. (Greenfee)  Juniorer och veteraner har lägre avgift. (Greenfee) 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS