Stefan Björkbacka, vaktmästare, säger att det inte är mycket som krävs för att fixa till simhallen i Gällö. “Det är inte alls så mycket som behöver göras som det påstås. Jag har bytt ut sex plattor nu och jag tror att det är 26 totalt som ska bytas. Det skulle jag kunna fixa själv om jag får jobbet”, säger han.

Vaktmästaren om simhallen i Gällö: “Stämmer inte att den är i ett uselt skick”

Bräcke kommun vill lägga ner simhallarna i Bräcke och Gällö. Båda två har beskrivits vara i ett mycket dåligt skick. Men stämmer det?

Publicerad

– Inte när det gäller Gällö i alla fall. Det är inga stora grejer som behövs göras inne i simhallen, så jag förstår inte hur de har räknat, säger Stefan Björkbacka, vaktmästare.

Bräcke kommun tog tidigare i vinter fram ett förslag om att lägga ner två av kommunens tre simhallar. Förslaget var att behålla simhallen i Kälarne men att lägga ner simhallarna i Gällö och Bräcke.

“Att vi väljer att behålla den i Kälarne har att göra med att den bassängen inte är i ett lika stort behov av en renovering”, har kommunalrådet Jörgen Persson (S) sagt till Jämtlands Tidning.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS