Det var många som ville se Fröken Snusk på kvällen

Bildextra: Fröken Snusk drog 1500 på Härdalsyran

LILLHÄRDAL (JT) Vackert väder, ett drygt 80-tal veteranbilar och ett 20-tal EPA-traktorer utgjorde receptet till en lyckad jubileumscruising under Härdalsyran.

Publicerad Senast uppdaterad

Jämtlands Tidning minglade lite i området vid Furulundskolan där starten gick en stund innan. Ove Salomonsson är ansvarig för cruisingen, han tillhör Härjulfs Cruisers som har sin bas i Lillhärdal.

–Det är den 20:nde cruisingen i år. Vi har haft EPA-cruising här en gång förut, men då var det inget intresse. Vi tänkte att vi gör ett nytt försök i år när det är Fröken Snusk som uppträder ikväll, det hör ju till EPA-kulturen, sade Ove.

På den tillfälliga EPA-parkeringen framför skolan hade det samlats ungefär 20 EPA-traktorer. Ebba Jonasson med kusinen Matilda Brunnsberg kommer från Härjesjön respektive Bjursås i Dalarna. De körde Ebbas Volvo Duett från 1962 under kvällen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS