Linus Palmqvist och Anders Andrae anordnade vandringen.

Långa vandringen i mål i Åre

ÅRE (JT) På måndagen gick gruppen som hade varit med på ”Den långa vandringen” i mål i Åre, efter att ha varit ute på vandring i en vecka från Östersund till Åre.

Publicerad Senast uppdaterad

Jämtlands Tidning mötte deltagarna på torget. Vi har tidigare berättat om företaget Willut med Anders Andrae i spetsen, som anordnar vandringar i skog, mark och fjäll för personer med funktionsvariationer. I veckan var det dags för den längsta vandringen som anordnats hittills, ungefär 11 mil. Det var 20 deltagare med assistenter och medvandrare som var med, totalt var de 32 personer.

–Den här vandringen var i en klass för sig, den bästa hittills. Deltagarna har sagt att de tyckte likadant. Jämtland har verkligen visat sig från sin bästa sida, med all den fina naturen, sade Anders.

Det har inte gått helt friktionsfritt, Anders berättade att de har råkat ut för alla de klassiska grejerna som man kan stöta på när man är ute och åker med rullstolar.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS