– Vi är såklart jätteglada att Charlie är tillbaka, säger ÖFK:s huvudtränare Amir Azrafshan Foto Gunnar Orvegård

Colkett tillbaka i ÖFK - “Fantastiskt kul att han åter är på Jämtländsk mark”

ÖSTERSUND (JT) Hittills i år har Charlie Colkett varit tjänstledig men i och med söndagens bortamatch mot Häcken var han tillbaka.

– Vi välkomnar Charlie tillbaka, han är en spelartyp och människa som kommer fortsätta bidra i teamet och truppen så det är fantastiskt kul att han åter är på Jämtländsk mark, säger ÖFK:s sportchef Adil Kizil.

Colkett lämnade ÖFK i vintras, trots att han fortfarande sitter på kontrakt och tidigare i år lämnade sportchefen Adil Kizil besked om att läget för mittfältaren skulle klarna inom en snar framtid. Han var inte med när ÖFK:s övriga trupp reste till Spanien för årets försäsongsläger. Colkett provspelade under försäsongen med den brittiska League One-klubben Doncaster Rovers och Coventry. Nu återvänder 24-åringen till ÖFK och förhoppningen är att han ska göra skillnad för förlustdrabbade ÖFK, som för stunden ligger sist i Allsvenska tabellen. ÖFK har just nu nio poäng efter 13 omgångar.

– Vi är såklart jätteglada att Charlie är tillbaka och det ska bli kul att ha honom med under resten av säsongen, säger ÖFK:s huvudtränare Amir Azrafshan.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS