– Vi är såklart jätteglada att Charlie är tillbaka, säger ÖFK:s huvudtränare Amir Azrafshan Foto Gunnar Orvegård
– Vi är såklart jätteglada att Charlie är tillbaka, säger ÖFK:s huvudtränare Amir Azrafshan Foto Gunnar Orvegård

Colkett tillbaka i ÖFK - “Fantastiskt kul att han åter är på Jämtländsk mark”

ÖSTERSUND (JT) Hittills i år har Charlie Colkett varit tjänstledig men i och med söndagens bortamatch mot Häcken var han tillbaka.

– Vi välkomnar Charlie tillbaka, han är en spelartyp och människa som kommer fortsätta bidra i teamet och truppen så det är fantastiskt kul att han åter är på Jämtländsk mark, säger ÖFK:s sportchef Adil Kizil.

Colkett lämnade ÖFK i vintras, trots att han fortfarande sitter på kontrakt och tidigare i år lämnade sportchefen Adil Kizil besked om att läget för mittfältaren skulle klarna inom en snar framtid. Han var inte med när ÖFK:s övriga trupp reste till Spanien för årets försäsongsläger. Colkett provspelade under försäsongen med den brittiska League One-klubben Doncaster Rovers och Coventry. Nu återvänder 24-åringen till ÖFK och förhoppningen är att han ska göra skillnad för förlustdrabbade ÖFK, som för stunden ligger sist i Allsvenska tabellen. ÖFK har just nu nio poäng efter 13 omgångar.

– Vi är såklart jätteglada att Charlie är tillbaka och det ska bli kul att ha honom med under resten av säsongen, säger ÖFK:s huvudtränare Amir Azrafshan.

Colkett värvades till ÖFK i januari 2019 från Chelseas organisation och har kontrakt med ÖFK fram till sommaren 2022.

Powered by Labrador CMS