Lina Danielsson. till höger, driver tillsammans med Björn Vareberg Strandcaféet i Järpen som belönas med Guldstjärnan. På bilden också en av medarbetarna Wilma Johansson som hjälpt till att göra caféet till en naturlig samlingspunkt för järpenborna.

Strandcaféet i Järpen får årets Guldstjärna

ÅRE (JT) Populära Strandcaféet i Järpen får Guldstjärnan i kategorin årets serviceföretag i Åre kommun.

– Strandcaféet är min lilla bebis, min dröm. Vi är ett så roligt gäng som arbetar tillsammans och jag har verkligen de bästa kollegorna, säger en av de båda ägarna Lina Danielsson i en kommentar till utmärkelsen.

Strandcaféet är ett familjeägt företag i centrala Järpen. Det drivs av paret Lina Danielsson och Björn Vareberg. Verksamheten startade 2019 och caféet har på kort tid blivit den naturliga samlingspunkten på orten. Caféet är öppet alla veckans dagar och har två anställda.

Nu belönas verksamheten med pris för bästa serviceföretag framröstade av kommuninvånarna. 918 personer deltog i röstningen av de nominerade bidragen. Strandcaféet i Järpen fick flest röster. På kommunfullmäktigemötet den 22 december kommer företaget att få motta priset Guldstjärnan.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS