Fjällkonditoriets ägare Ylva och Björn Forsanker öppnar snart bageri och bistro i Änge.
Fjällkonditoriet i Änge utökar – blir bageri och bistro
ÄNGE (JT) Fjällkonditoriet har haft sin uppskattade verksamhet i Änge i snart ett år. Nu byter de lokal och utökar!
De kommer så snart som möjligt att istället öppna i gamla mejeriet i centrala Änge. I denna större lokal blir både bageri och mer mat. Dessutom kommer den att gå att hyra för olika arrangemang och tillställningar. De utökar även personalstyrkan med en person till i produktionen och annonserar om detta just nu.
– Vi kommer även att ansöka om alkoholtillstånd, förklarar Ylva Forsanker, som är en av ägarna och grundarna. Fjällkonditoriet finns idag på fyra platser: i Oviken, Wikners i Persåsen, i Mörsil samt i Änge.
I samband med öppnandet senare i vår, kommer de också att lanseras en speciell Offerdalsbakelse, en ”Offerdaling”.
Digitalt 24 timmar
15 kr
Köp nu