Fjällkonditoriets ägare Ylva och Björn Forsanker öppnar snart bageri och bistro i Änge.
Fjällkonditoriets ägare Ylva och Björn Forsanker öppnar snart bageri och bistro i Änge.

Fjällkonditoriet i Änge utökar – blir bageri och bistro

ÄNGE (JT) Fjällkonditoriet har haft sin uppskattade verksamhet i Änge i snart ett år. Nu byter de lokal och utökar!

Publicerad

De kommer så snart som möjligt att istället öppna i gamla mejeriet i centrala Änge. I denna större lokal blir både bageri och mer mat. Dessutom kommer den att gå att hyra för olika arrangemang och tillställningar. De utökar även personalstyrkan med en person till i produktionen och annonserar om detta just nu.

– Vi kommer även att ansöka om alkoholtillstånd, förklarar Ylva Forsanker, som är en av ägarna och grundarna. Fjällkonditoriet finns idag på fyra platser: i Oviken, Wikners i Persåsen, i Mörsil samt i Änge.

I samband med öppnandet senare i vår, kommer de också att lanseras en speciell Offerdalsbakelse, en ”Offerdaling”.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS