– Fjällen forever är en lokal kampanj som vi gärna ser sprider sig längs hela fjällkedjan och till våra grannar i väster, säger Anna Hansson.
– Fjällen forever är en lokal kampanj som vi gärna ser sprider sig längs hela fjällkedjan och till våra grannar i väster, säger Anna Hansson.

Destinationerna och kommunen i Härjedalen går samman för att värna fjällmiljön

HÄRJEDALEN (JT) Besöksnäringen och Härjedalens kommun samlar sig inför en väntad invasion av turister i sommar, för andra sommaren i rad. Nu drar man igång ett gemensamt projekt för att informera om hur man bör bete sig i skog, mark och inte minst på fjället.

Publicerad

– Vi anar att det kommer ännu fler turister i sommar. Men det är svårt att jämföra i förväg. Veckorna 27 till 32 blir det mycket folk i Härjedalsfjällen det vet vi. Vi laddar för en intensiv sommar och det är många matställen och kaffer som är igång i sommar som inte hade öppet i fjol, berättar Anna Hansson VD för Destination Vemdalen.

Vad kan detta leda till?

– Detta är en break trough, vilket leder till att vår året runt produkt blir starkare och på sikt blir det än mera attraktivt att leva och bo i Härjedalen, menar Anna.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS