– Att bli en del av Install känns mycket bra. Install är en stark och långsiktig aktör med ett lokalt fokus vilket är otroligt viktigt för oss. Säger Anders Fahlén, VD och ägare, Krokom Telecom AB. Här står han till höger om Mattias Jacobsson, verksamhetschef Install Jämtland. Foto: Install

Install köper Krokom Telecom

KROKOM (JT) Installationsföretaget expanderar i Norrland och köper nu Krokoms-företaget som specialiserat sig på fiberblåsning och nodarbeten.

Publicerad

I slutet av januari kunde JT rapportera att Install köpte mark- och anläggningsföretaget Argocon med säte i Luleå och ett av sina kontor i Östersund. Nu expanderar Install ytterligare i Jämtland med förvärvet av Krokom Telecom AB som från 1 mars ingår i Install Fiber. Med förvärvet blir det 180 personer som arbetar i hela Install.

De två företagen har samarbetat i ett flertal projekt under det senaste året Krokom Telecom är ett företag med över 30 år i branschen i olika konstellationer.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS