Fäviken hoppar av planerade projektet i Undersåker

UNDERSÅKER (JT) Jämtlands Tidning hann inte mer än berätta om Fävikens planerade handelscentrum i Undersåker innan Fäviken återkallade ärendet. Det var annars planerat att tas upp på kommunstyrelsens möte senare denna månad.

Publicerad

Projektet var relativt långt gånget med allt underlag framtaget och godkänt i alla instanser fram till Åre kommunstyrelse som skulle ta upp det på mötet den 22 februari för vidare samråd. Fäviken Egendom AB ägs av finansmannen Patrik Brummer i Stockholm sedan 2003.

Koncern moderbolaget är PPB Holding som äger sju olika bolag i Sverige bland annat även Undersåker Charkuterifabrik. Bolaget Fäviken Egendom har gått med förlust under flera år och från 2018 till 2020 minskades personalstyrkan från 45 till 15. JT har försökt att få tag både i Karin Hillström som personal hos Fäviken hänvisade till och ägaren Patrik Brummer utan att lyckas.

Daniel Danielsson, ordförande i Åre Kommunstyrelse har svårt att säga vad som händer nu.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS