En konstellation av Hoven Droven och Triakel samt Ellen Sundberg och Safoura Safavi. Längst fram Jens Comén på saxofon, Emma Härdelin och Kjell-Erik Eriksson på fiol samt Bosse Lindberg på gitarr.
En konstellation av Hoven Droven och Triakel samt Ellen Sundberg och Safoura Safavi. Längst fram Jens Comén på saxofon, Emma Härdelin och Kjell-Erik Eriksson på fiol samt Bosse Lindberg på gitarr.

Julkonsert i nya lokaler gick hem hos publiken

ÖSTERSUND (JT) I helgen invigdes Estrad Norrs nya lokaler i Odenskog, med den återuppståndna julkonserten “I väntan på Sjulsmäss”. Det var slutsålt i förväg och publiken gillade blandningen av Hoven Droven, Triakel, Ellen Sundberg och Safoura Safavi.

Publicerad

Det har länge varit trångt i Estrad Norrs lokaler i anslutning till OSD/Folkets hus. Både för publik och skådespelare, men även för scenarbetare. Nu har det blivit ändring på den saken, för med de rymliga före detta industrilokalerna i Odenskog ges helt andra möjligheter.

-Vi satsar mer på egen produktion nu, mer än vad vi haft tidigare. Till teater, musikteater till exempel, så byggs det ju rekvisita och scenografi. Vi har haft för små lokaler för det och här har vi möjligheterna. Plus att vi har haft lager både i Göviken och i bergrum och nu kan man ha det på samma ställe- Det har varit väldigt mycket farande fram och tillbaka, säger Monica Bergander som är producent på Estrad Norr.

”I väntan på Sjulsmäss” är en av Estrad Norrs produktioner, en julkonsert som nu går får tredje gången. Den gavs första gången 2018 med en konstellation bestående av musiker ur Triakel och Hoven Droven samt Ellen Sundberg och Merit Hemmingsson.

Få tillgång till exklusivt material på Jamtlandstidning.se

Tack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Vi har bytt leverantör.

Därför ber vi dig som redan är prenumerant att logga in på nytt genom att välja Glömt lösenord och följa anvisningarna.

Sedan kan du fortsätta att läsa som vanligt.

Behöver du hjälp att logga in? Har du frågor? Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

063-145832

[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS