Jerry Ahrlin, teamchef för Team Engcon, hoppas på att elitåkarna kommer att ta laget närmare prispallarna i långloppsvärldscupen Visma Ski Classics. De kommer också erbjudas deltidsanställningar samt utbildningar hos Engcon.

Team Engcons elitåkare erbjuds anställningar inom företaget

STRÖMSUND (JT) Den kommande skidsäsongen kommer det tre år gamla långloppslaget Team Engcon att rekrytera sina elitåkare till Engcons personalstyrka. Det är deltidstjänster som lagmedlemmarna erbjuds syssla med utanför tävlingarna.

Publicerad

Teamchefen Jerry Ahrlin ser fördelar med att anställa elitidrottare i och med att han anser en gemensam kvalitet vara en vana vid att prestera och ett driv i sitt arbete. Det började med att Engcon ville komma i gång med friskvård till personalen, där rörelse och träning är en viktig del.

– Och skidåkning är en bra sport att utöva om man bor i Strömsund där vi har bra skidspår. Team Engcon föddes för att företaget ville försöka bygga broar med elitidrottare. Långlopp känns intressant i och med att det blir mer och mer populärt och syns alltmer frekvent i media, berättar Jerry Ahrlin, teamchef.

– Vi försöker få till en helhet med friskvård och elitsatsning där idrottare kan utbilda sig och jobba hos oss för att få in en fot i företaget. Det är win win på olika områden, säger Jerry.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS