Markus Ohlsson, platschef på K-Bygg Fresks i Strömsund söder om bron, har dragit ner på personalstyrkan på grund av broavstängningarna. Foto: Privat
Markus Ohlsson, platschef på K-Bygg Fresks i Strömsund söder om bron, har dragit ner på personalstyrkan på grund av broavstängningarna. Foto: Privat

Butiker skär ned på personal på grund av färre kunder

STRÖMSUND (JT) Söder om Strömsundsbron har vissa butiker planerat för färre kunder under de helger då bron ska vara avstängd. K-Bygg Fresks har gått ner i personalstyrka och ska utvärdera verksamheten om några veckor.

Publicerad Senast uppdaterad

– Det var en överraskning att bron skulle vara stängd så många helger i rad. Förra veckan drog vi ner på bemanningen i och med att vi räknar med färre kunder, det är den känslan jag har, berättar Markus Ohlsson, platschef på K-Bygg Fresks i Strömsund.

Just nu har byggbutiken högsäsong, vilken varar till och med september i byggbranschen, och har i vanliga fall under den här perioden en högre bemanningsstyrka på två byggsäljare i butiken. Nu ska man ha en säljare under helgerna.

– Vi har inte känt någon oro inför avstängningarna, det är inget vi kan påverka, man får se det ur ett större perspektiv, det är något som måste göras. Men det är ju olyckligt att bron stängs av för majoriteten av våra kunder finns på andra sidan bron, säger Markus Ohlsson och tillägger:

Få tillgång till exklusivt material på Jamtlandstidning.se

Tack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Vi har bytt leverantör.

Därför ber vi dig som redan är prenumerant att logga in på nytt genom att välja Glömt lösenord och följa anvisningarna.

Sedan kan du fortsätta att läsa som vanligt.

Behöver du hjälp att logga in? Har du frågor? Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

063-145832

[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 7 dagar
*Testkampanj*

1 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Digital 12 mån

500 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Papper + Digital 12 mån

800 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

50 kr

Köp nu

Jämtlands Tidning Papper + Digital 1 mån

80 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS