Det behövs nytt tänkande i Strömsund

Det måste vara en totalt inkompetent kommunledning som går in för att ta några skorpsmulor av Backe!

Varför är det alltid bråk i Strömsunds kommun? V i har ganska nyligen begravt JM Andersson Folkets hus historia och nu har sveket mot Backe poppat upp igen!

Det måste vara en totalt inkompetent kommunledning som går in för att ta några skorpsmulor av Backe, matproduktion - köket från orten!

Man framför som orsak till uppsägningen att RSMH Fjällsjö; RSMH står för Riksförbundet för Social och Mental Hälsa. Uppsägningen av den 7 februari 2023 är på grund av att de inte har en digital portal där man kan beställa mat...

Titta på medelåldern i Fjällsjö - Bodumdelen, de flesta har inte internet, inget fibernät än och trots det kräver man av 80+ som aldrig kommer att använda internet att göra det. Valfrihet måste väl vara ledordet, att det viktigast är att personen, kunden, brukaren får sin mat på bordet, inte hur den beställer den. 

Strömsund kommun borde istället ge support till RSMH Fjällsjö att föreslå en produkt på digital portal för matbeställning istället för att avsluta kontraktet! Nu skapar det här bara badwill för Strömsunds kommun som helhet oavsett vad det gäller!

Stig Engström, pappa till Engcon företaget som med näbbar och klor försöker få personer att flytta till företaget och Strömsund blir motarbetad av kommunledningen som går i klinch med Backe, en ort i Strömsunds kommun som redan nu är hårt drabbad av arbetslöshet! 

Allt negativt skrivet om Strömsunds kommun gör att folk drar näsan till sig, expansiva företag som Engcon blir omedvetet motarbetad av kommunledningen p.g.a. dåliga beslut som dessutom kostar 2 MKR per mer...sjukt, men inte med tanke på JM Anderssons skapelse, är det bara skorpsmulor.

Det behövs fler Stig Engström i Strömsund, färre lokalpolitiker utan omdöme, en teknokrati med kompetens istället för dem som vill förstöra sammanhållningen och bygga ett större, och yngre Strömsund, hela kommunen för framtiden.

Kommunen bör inrätta ett råd, kompetensstöd för kommunstyrelsen av företagarna i Strömsund om man vill att orten ska överleva!

Orolig Strömsundbo

Powered by Labrador CMS