SAGI-Twins, det vill säga systrarna Erika och Sofia Forslund från Singsjön norr om Brunflo, spelade nästan 60 minuter i snålblåsten under torsdagslunchen.
SAGI-Twins, det vill säga systrarna Erika och Sofia Forslund från Singsjön norr om Brunflo, spelade nästan 60 minuter i snålblåsten under torsdagslunchen.

Östersund återstartade under fyra dagar

ÖSTERSUND (JT) Under fyra dagar återstartade Östersunds centrum. Med musikunderhållning och aktuella gäster på scenen, onsdag till lördag, ville Destination Östersund locka folk till centrum.

Publicerad

– Det gick lite trögt under onsdagen och torsdagen. Det är svårt att veta hur det skulle bli med tillströmningen av folk. Men lunchen var en bra tid mellan tolv och ett, konstaterar Calle Hedman centrumutvecklare i Östersund.

JT besökte Stjärntorget i centrala Östersund under torsdagslunchen och många flanerade förbi på gågatan men det stod aldrig mer än 30 personer och lyssnade samtidigt.

– Fredag och lördag var betydligt bättre, publikt sett, berättar Calle och tillägger. Överlag är vi nöjda. Det var viktigt att markera och visa att vi nu är på väg mot bättre tider.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS