Centerpartiet valde Löfven framför ett omfattande landsbygdspaket som hade gynnat Jämtlands län!

Förutsättningarna för att bo och verka i hela landet måste förbättras. Sverige ska hålla ihop. Under arbetet med att försöka bilda en ny regering tog Moderaterna fram ett omfattande landsbygdspaket med allt från viktiga infrastruktursatsningar till fler poliser i Norrlands inland.

Detta paket lovade vi att genomföra om Centerpartiet släppte fram en borgerlig regering – men i stället för sakpolitik som vore bra för Sverige valde de att låta Stefan Löfven sitta kvar vid makten.

Den första delen i landsbygdspaketet som vi tog fram och erbjöd Centerpartiet handlade om att den offentliga servicen måste hålla hög kvalitet, oavsett var i Sverige du bor. Vi kan inte acceptera att de tjänster som stat, region och kommun erbjuder håller lägre kvalitet på landsbygden. En moderatledd regering hade gett Polismyndigheten i uppdrag att särskilt öka polistätheten i Norrlands inland och andra delar av landet där avståndet till polisstationer är för långt och antalet poliser för lågt. Vi erbjöd också en ökad återbäring till kommuner och regioner för vind- och vattenkraftverk, så att en större del av pengarna hade kunnat stanna där energin produceras. Centerpartiet visade dock inte heller något intresse för denna ” Jämtlandsfråga”.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS