Hanna Wagenius (C) är ordförande i kommunfullmäktige i Östersund och kandiderar till riksdagen. Vid senaste valet utmanade hon Per Åsling och fick näst flest personröster i riksdagsvalet.

Sex personer kandiderar till  Centerpartiets riksdagsplats

LÄNET (JT) Nu har Centerpartiet i Jämtlands län valt sina huvudkandidater till den lediga riksdagsplats som blir när Per Åsling slutar efter kommande val.

Tidigare i år meddelade Per Åsling att han efter 16 år i riksdagen gör sin sista mandatperiod i rollen som riksdagsledamot. Det innebär att Centerpartiet i länet nu startat nomineringsarbetet för att ta fram en ersättare till Per Åsling inför kommande val.

De sex personer som nominerats och som fått flest röster inom Centerpartiet är:  Anders Häggqvist, Härjedalen, Can Savran, Åre,  Effie Kourlos, Östersund, Hanna Wagenius, Östersund, Karin Jonsson, Krokom och Tom Silverklo, Östersund.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS