Prestigefylld nominering för Hanna Wagenius: Föreslås till Centerpartiets partistyrelse

ÖSTERSUND (JT) Hanna Wagenius som är ordförande för kommunfullmäktige i Östersund föreslås av Centerpartiets valberedning till ny ledamot i partiets partistyrelse. Detta som enda centerpartistisk politiker från länet.

Publicerad

Det är ju inte ett heltidsjobb och jag ska ju först bli invald. Om jag blir invald handlar det för mig om att ta fram den politiska strategin inför valet och inför kommande mandatperiod. – – Viktiga frågor för mig är uppdateringar i familjelagstiftningen, skogsfrågorna vi måste stärka äganderätten och det finns mycket att göra på infrastrukturområdena med våra vägar i Jämtland, säger Hanna Wagenius till Jämtlands Tidning, som också tycker det är viktigt att folk får möjlighet att bo där de vill och att det finns jobb på landsbygden.

– Därför är utlokalisering av myndigheter viktigt för ett län som vårt, arbetsplatser som erbjuder högkvalificerade jobb, säger hon.

Varför tror du att du blivit nominerad?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS