Effie Kourlos blir nästa kommunalråd i Östersund

ÖSTERSUND (JT) Medlemmarna i Centerpartiet i Östersund har enhälligt utsett Effie Kourlos till nästa kommunalråd efter Bosse Svensson som avgår i slutet av januari. En valsedel för kommunalvalet 2022 har även slagits fast.

Publicerad

Effie Kourlos är 41 år, bosatt i Östersund och arbetar vid sidan av politiken som arbetsrättsjurist. Hon är född i Södertälje och växte upp i Strängnäs samt flyttade till Jämtland 2013.

Hon är i dagsläget ledamot av kommunstyrelsen, vård- och omsorgsnämnden samt Östersundshems styrelse. Tidigare uppdrag är ledamot i barn- och utbildningsnämnden och i teknisk nämnd.

-Med detta förtroende ser jag verkligen fram emot att tillsammans med ett otroligt kompetent gäng av både nya och erfarna politiker, fortsätta att utveckla Östersund. Grunden till mitt engagemang ligger i de värderingsfrågor som är viktiga för mig, som allas lika värde. Men också möjligheten att kunna påverka människors vardag. De tre områden som är särskilt prioriterade för mig att lyfta fram är att Östersund ska vara en kommun som präglas av jämlikhet och jämställdhet, att vi ska fortsätta den resa vi påbörjat mot en bra skola i hela kommunen och att vi framåt ska fortsätta ha en stark och stabil ekonomi som möjliggör fortsatt utveckling och tillväxt, säger Effie Kourlos.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS