Effie Kourlos blir nästa kommunalråd i Östersund

ÖSTERSUND (JT) Medlemmarna i Centerpartiet i Östersund har enhälligt utsett Effie Kourlos till nästa kommunalråd efter Bosse Svensson som avgår i slutet av januari. En valsedel för kommunalvalet 2022 har även slagits fast.

Publicerad

Effie Kourlos är 41 år, bosatt i Östersund och arbetar vid sidan av politiken som arbetsrättsjurist. Hon är född i Södertälje och växte upp i Strängnäs samt flyttade till Jämtland 2013.

Hon är i dagsläget ledamot av kommunstyrelsen, vård- och omsorgsnämnden samt Östersundshems styrelse. Tidigare uppdrag är ledamot i barn- och utbildningsnämnden och i teknisk nämnd.

-Med detta förtroende ser jag verkligen fram emot att tillsammans med ett otroligt kompetent gäng av både nya och erfarna politiker, fortsätta att utveckla Östersund. Grunden till mitt engagemang ligger i de värderingsfrågor som är viktiga för mig, som allas lika värde. Men också möjligheten att kunna påverka människors vardag. De tre områden som är särskilt prioriterade för mig att lyfta fram är att Östersund ska vara en kommun som präglas av jämlikhet och jämställdhet, att vi ska fortsätta den resa vi påbörjat mot en bra skola i hela kommunen och att vi framåt ska fortsätta ha en stark och stabil ekonomi som möjliggör fortsatt utveckling och tillväxt, säger Effie Kourlos.

Få tillgång till exklusivt material på Jamtlandstidning.se

Tack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Vi har bytt leverantör.

Därför ber vi dig som redan är prenumerant att logga in på nytt genom att välja Glömt lösenord och följa anvisningarna.

Sedan kan du fortsätta att läsa som vanligt.

Behöver du hjälp att logga in? Har du frågor? Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!

063-145832

[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS