C: Bräcke kommun behöver ett nytt styre!

Bräcke kommun behöver vända de trender som hotar kommunens framtid; en åldrande och minskande befolkning, en kommunal ekonomi i fritt fall och våra mindre byar och samhällen som riskerar att stå öde om ingenting görs.

Centerpartiet är det enda parti som har en trovärdig politik när det gäller landsbygdsfrågor, och på kommunnivå kommer vi att driva de frågorna med all kraft, inte minst när det gäller företagares villkor och friheten att bestämma över hur våra familjers vardag ska se ut. Centerpartiet vill se en kraftig förstärkning av kommunens näringslivsorganisation. Företag skapar välfärd och vi behöver fler företag i kommunen, inte minst för att öka befolkningen. Kommunens upphandlingar ska ha ett lokalt fokus så långt det är möjligt.

Tillsammans med Regionen vill Centerpartiet förstärka primärvården. Du ska känna dig trygg när du behöver vård eller omsorg i hela kommunen.

Många skolor i Bräcke kommun lider av ett eftersatt underhåll sedan många år. Det måste vi ändra på, och jag vill även se en likvärdig skola i hela kommunen, med behöriga lärare och en trygg miljö på alla skolor.

När det gäller skidtunneln i Gällöberget så är det min uppfattning att tillkomsten av anläggningen var en stor kommunal felsatsning som kostat alldeles för mycket, men nu finns den. Centerpartiets målsättning är att kommunen inte längre ska vara ägare i bolaget när vi går till val 2026.

Jag heter Bo-Göran Danielsson och veckopendlar till jobbet som regioncontroller i Region Västernorrland. Jag är Bräckebo sedan barnsben och nu vill jag hjälpa till att få kommunen på fötter igen. Jag vill arbeta för hela Bräcke kommuns bästa.

Därför har jag tackat ja till att bli Centerpartiets kandidat till posten som Kommunstyrelsens Ordförande efter valet i höst. En roll där jag kan dra mitt strå till stacken för att, tillsammans med Bräckeborna, ta hela kommunen mot en ljusare framtid.

Bo-Göran Danielsson, nr 1 på Centerpartiet i Bräckes lista till Kommunfullmäktige

Powered by Labrador CMS